Η πολυετής πείρα μας στο χώρο της κομμωτικής τέχνης, η τεχνογνωσία, καθώς και η αγάπη και το ενδιαφέρον μας προς τους επαγγελματίες κομμωτές, μας οδήγησαν  στην τελική απόφαση δημιουργίας ,το 2009, της πρωτοπόρου ECOLOGIC HAIR.

 


Με  μοναδικό σκοπό να οδηγούμε και όχι να ακολουθούμε τις εξελίξεις. 
Συνεργαζόμαστε  με τις πιο αξιόλογες και σοβαρές εταιρείες κατασκευής και εμπορίας ειδών κομμωτηρίου, με γνώμονα την  καινοτομία, την άριστη ποιότητα , και τις προσιτές τιμές, τα οποία  θα έχουν τελικό αποδέκτη τον επαγγελματία κομμωτή.

+ Η Ιστορία μας Η πολυετής πείρα μας στο χώρο της κομμωτικής τέχνης, η τεχνογνωσία, καθώς και η αγάπη και το ενδιαφέρον μας προς τους επαγγελματίες κομμωτές, μας οδήγησαν  στην τελική απόφαση δημιουργίας ,το 2009, της πρωτοπόρου ECOLOGIC HAIR. Με  μοναδικό σκοπό να οδηγούμε και όχι να ακολουθούμε τις εξελίξεις.  Συνεργαζόμαστε  με τις πιο αξιόλογες και σοβαρές εταιρείες κατασκευής και εμπορίας ειδών κομμωτηρίου, με γνώμονα την  καινοτομία, την άριστη ποιότητα , και τις προσιτές τιμές, τα οποία  θα έχουν τελικό αποδέκτη τον επαγγελματία κομμωτή.